Geopend van wo t/m za tussen 10 & 17 uur
De winkel is gesloten van woensdag 20 t/m vrijdag 22 september

Thuis op 41 is een conceptstore met een mix van mooie woon- en lifestyle producten. In de keuze van het assortiment vinden wij eerlijk en duurzaam belangrijk. Dit kan zijn: fairtrade, biologisch, handgemaakt door een ondernemer met passie, of met een bijzonder verhaal. Producten waar wij blij van worden en vinden dat ze bijdragen aan een bewuste en liefdevolle levensstijl.

‘‘Eenmaal binnen wil je er niet meer weg. En als je er dan al de deur uitloopt is het met een dosis energie, inspiratie, een ‘happy feeling’ en misschien wel iets moois voor thuis, of met een cadeau om een ander blij te maken.’’

swirly

Ik, Geja, ben thuis op nummer 41. Mijn intuïtie leidde mij naar het mooie, authentieke, Drentse Exloo.

Een plaats die me thuis laat voelen vanwege zijn gastvrijheid en hartelijkheid van de mensen. Bewust leven in een menselijk tempo en genieten van het beste uit het verleden en heden, het principe van Cittaslow, is iets wat helemaal bij me past. Een ideale plek waar ik vanuit mijn hart kan ondernemen. Waar ik in contact kan zijn met andere mensen. Ieder zijn eigen verhaal en geschiedenis. Ik vind het mooi om te kunnen delen, samen op te lopen en iets te kunnen betekenen.

Naast verbinden vind ik het belangrijk om te ondernemen en handelen vanuit gelijkheid. In mijn winkel geef ik aandacht aan duurzaamheid. Aan producten met verhalen, van ver of dichtbij, fairtrade of biologisch. Producten die mensen een betere toekomst bieden en bijdragen aan een mooiere wereld.

In ‘Thuis op 41’ kan ik creëren. Ik krijg energie van kleuren, vormen, combinaties, sfeer en gezelligheid. Maar ook van bloemen en planten die de natuur in al zijn wonderlijke verschijningen van vormen, structuren en kleuren laten zien.

Loop gerust eens binnen en beleef mee, je bent van harte welkom!

Design & Development door dekuijer.nl © 2018 | Inloggen
Al het beeldmateriaal op de website is gemaakt door Willemijn Hartman en auteursrechtelijk beschermd. Wil je een foto gebruiken vermeld dan altijd de maker, of neem even contact op!